Gestiˇ de la Funciˇ InformÓtica (IT Governance)

╔s possible que el creixement del seu negoci, en operacions i en n˙mero de colĚlaboradors, li plantegi en algun moment aturar-se i reflexionar sobre com la infrastructura tecnol˛gica i el seu model de gestiˇ (IT Governance) han de respondre davant la nova situaciˇ de la seva organitzaciˇ. Tot i que les seves necessitats sˇn ara molt mÚs complexes i indispensables que als primers dies del seu negoci, observa que els costs i inversions en tecnologia han augmentat exponencialment, i en ocasions, el negoci se'n resenteix considerablement d'un problema tecnol˛gic que vostŔ creu que es podria haver estat previst.

Segurament ha arribat el moment en el que la seva organitzaciˇ ha d'adoptar models de gestiˇ que tradicionalment han desplegat les grans corporacions per gestionar la seva funciˇ informÓtica. No necessÓriament ha d'augmentar tots els costs estructurals ni augmentar les dimensions del seu equip de colĚlaboradors: adoptant una sŔrie de processos i millors prÓctiques podrÓ aliniar la funciˇn tecnol˛gica amb les necessitats i objectius del seu negoci, optimitzant el seu rendiment i aprofitant tot el seu valor. Podem ajudar-lo.

Tant si la seva organitzaciˇ estÓ considerant adoptar les millors prÓctiques recollides a standards com ITIL o ISO20000 (Gestiˇ dels Serveis IT o Service Management), BS25999 (Continu´tat de Negoci), o CMMI (Qualitat del Software), o les ha adoptat per˛ creu que poden millorar-se, tambÚ podem ajudar-lo. Hem colĚlaborat amb diferents organitzacions de diferents mides i de diferents sectors, aconseguint que despleguessin de forma efectiva models de gestiˇ que els han permŔs aprofitar el potencial de les Tecnologies de la Informaciˇ, i que la seva estructura de costs s'hagi racionalitzat i hagi esdevingut mÚs previsible.

Contacti amb nosaltres sense cap mena de compromÝs. Mantindrem una reuniˇ amb vostŔ, coneixerem les particularitats del seu negoci, i valorarem les seves necessitats i les Órees susceptibles de millora. Li facilitarem diferents solucions que li ajudaran a aprofitar l'avantatge competitiu de les Tecnologies de la Informaciˇ.

L'encert de les seves decisions tecnol˛giques no depŔn ˙nicament del volum de la inversiˇ en actius