Portfolio de solucions de b-smart consultants

Els nostres coneixements i experiència ens permeten oferir solucions de valor afegit a aquelles organitzacions que requereixen un assessorament independent en un aspecte crític pel seu negoci, o necessiten la col·laboració de professionals que els ajudin a desplegar projectes o iniciatives clau per a la seva organització. En l'actualitat podem oferir-li assessorament professional i expert en àrees com:

Protecció de Dades i Seguretat de la Informació

Les nostres organitzacions contribueixen a l'augment de la informació que com a persones rebem, enviem i gestionem diàriament. Tot i que part de la informació no és crítica, hem de prendre precaucions especial amb la informació de la nostra organització. S'han definit lleis com el Reglament General de Protecció de Dades i la LSSI/CE, per assegurar que se'n fa un ús correcte de les dades que les persones faciliten a totes les transaccions de béns i serveis. Si vostè té cap dubte o necessita suport per a que la seva organització compleixi aquestes lleis, o bé desitja un enfocament més ambiciós en la Seguretat de la Informació, podem ajudar-lo a que aconsegueixi el seu objectiu.

Llegeixi més sobre Protecció de Dades i Seguretat de la Informació

Gestió de la funció informàtica o tecnològica (IT Governance)

A mesura que la seva organització creix en número de col·laboradors i en volum de negoci, la gestió de les Tecnologies de la Información es converteix en un factor estratègic. La implantació de procediments de gestió de la funció informàtica aporta consistència, seguretat i eficiència. Racionalitzarà els costs i evitarà que les inversions augmentin desproporcionadament. Alhora, evitarà pèrdues importants que comprometin la continuïtat del seu negoci.

Llegeixi més sobre Gestió de la funció informàtica o tecnològica (IT Governance)

Avaluació de sistemes i funcions d'IT en processos de fusions i adquisicions empresarials

La situación actual presenta oportunitats de millora del posicionament de les organitzacions, mitjançant la fusió i adquisició d'empreses, o la incorporació d'un inversor. Aquestes operacions interessants no es troben exemptes de riscos, els quals es poden evitar amb un anàlisi detallar de la funció de les diferents àrees funcionals. L'assessorament expert d'un consultor independent li aportarà un punt de vista objectiu del procés, i l'ajudarà a determinar els punts crítics del procés que determinarà l'èxit futur de l'operació.

Llegeixi més sobre Avaluació de sistemes i funcions d'IT en processos de fusions i adquisicions empresarials

Projectes tecnològics estratègics

La seva organització es planteja un canvi tecnològic que li permetrà una millora substancial de l'eficiència de les seves operacions, i aportar un valor afegit al seu servei. La posada en marxa d'aquest canvi suposa una elevada dedicació del seu equip de col·laboradors que pot impactar seriosament en el dia a dia de la seva organització, i que els seus clients no es poden permetre. L'assessorament expert d'un consultor independent li permetrà disposar del coneixement més actual de les tecnologies del mercat, li aportarà un punt de vista objectiu del procés, i evitarà una dedicació excessiva dels seus col·laboradors que podria impactar negativament en el dia a dia del seu negoci.

Llegeixi més sobre Projectes tecnològics estratègics

Outsourcing de processos i sistemes

Tant si la seva companyia pensa en externalitzar una funció que actualment desenvolupa personal propi de l'organització, com si el contracte d'un servei externalitzat vencerà properament i en ambdós casos, desitja avaluar diferents alternatives i escenaris, ha de considerar una sèrie d'aspectes importants per a que el seu negoci no se'n resenteixi amb el canvi. Li podem ajudar en la presa de decisions claus que haurà d'afrontar.

Llegeixi més sobre Outsourcing de processos i sistemes

Marketing de serveis

Com se sent quan ha adquirit un bé o servei que compleix plenament les seves expectatives, i en els processos de venta i post-venda ha rebut un tracte exquisit? Tornaria a comprar? Si vol assegurar que els seus clients se sentin satisfets i que a més a més de confiar en vostè, el recomanen, el podem ajudar.

Llegeixi més sobre Marketing de serveis

Formació especialitzada a mida

Si el seu equip de col·laboradors no ha rebut la formació necessària, el desenvolupament de les seves funcions no estarà plenament alineat amb els objectius de la seva organització. Tant si està pensant en canviar processos propis de la seva organització, como si necessita impartir una formació específica sobre una nova normativa o sobre noves eines tecnològiques, podem ajudar-lo a que el coneixement sigui transmès als seus col·laboradors.

Llegeixi més sobre Formació especialitzada a mida

Solucions que ens apropen a l'excel·lència