Outsourcing de processos i sistemes

Un contracte d'outsourcing pot ser una excel·lent oportunitat per aportar valor a la seva organització, en tant que cedeix a un tercer especialitzat la prestació d'un servei que actualment proveeixen de forma interna els seus propis col·laboradors. No obstant, és un procés que no està exempt de riscos: el procés suposa uns canvis organitzatius molt significatius que ha d'haver previst, si no vol que ex produeixi una alteració important en el dia a dia del seu negoci.

Si està pensant en externalitzar una funció o un servei que actualment és proveit pel seu propi equip de persones, o bé, considera estratègic reprendre un servei que en el seu moment va externalitzar, podemos ajudar-lo en la presa de decisions clau. Contacti amb nosaltres sense cap mena de compromís. Mantindrem una reunió amb vostè, coneixerem les particularitats del seu negoci, i valorarem les seves necessitats i els principals objectius del procés d'outsourcing. Li facilitarem diferents solucions i alternatives, i l'impacte de cadascuna d'elles a la seva organització, facilitant-li la presa de decisions. Si així ho desitja, també podrem donar-li suport i assistir-lo en el procés d'externalizació o de recuperació.

Externalitzar o reprendre un procés o sistema és una decisió important pel seu negoci, però ha de valorar molt curosament totes les implicacions