Els valors de b-smart consultants

La pràctica de la consultoria es basa en una estreta relació del client amb l'equip de consultors, que es complementa amb una profunda relació de confiança mútua, mitjançant la qual l'equip format per client i consultor troba i implementa la millor solució. Conscients d'aquest fet, b-smart consultants orienta sempre les capacitats i el treball de l'equip de consultors envers la provisió de la solució més adient per la problemàtica del client.

Aquestes són les premises bàsiques sota les que desenvolupem la nostra pràctica de consultoria:

  • Valorem totes les solucions de forma objectiva i independent, considerant sempre la millor solució per la companyia en valor, cost i viabilitat futura.
  • Una recomanació afecta sempre a la imatge de la companyia. Per això, només facilitem recomanacions de serveis i persones que creiem que comparteixen un estricte codi ètic i que han demostrat ser autèntics professionals.
  • Treballem sota un model de transparència en la informació i en la facturació de serveis.
  • Som flexibles. Sense perdre de vista l'objectiu final, creiem que la flexibilitat ha de ser aquella eina que ens permeti adaptar-nos a un canvi o situació no prevista, i que juntament a l'esforç, ens permeti assolir la nostra meta.
  • La confidencialitat és per nosaltres quelcom important. No revelem a tercers el contingut de cap conversa amb els nostres clients o clients potencials, i la nostra col·laboració professionals es regeix sota contractes de confidencialitat.
  • Creiem en la consecució d'objectius a mig i llarg termini.
  • La nostra estructura de costs, adaptada a temps d'escassetat, ens permet traslladar al client una elevada relació qualitat/preu.

La combinació de l'àmplia experiència del nostre equip multi-disciplinar i els valors de la companyia, ens han permès proveir solucions d'un elevat valor afegit als nostres clients.

Si creu que podem ajudar-lo en algun dels seus reptes actuals de negoci, no dubti en contactar amb nosaltres. L'ajudarem a transformar un problema en un avantatge competitiu.

Josep Lluís Torres, Soci-Director

Josep Lluís Torres
Soci-Director de b-smart consultants